Cryolipolyse

Cryolipolyse

Bij MazeHair & Beauty is het mogelijk om een Cryolipolyse behandeling te boeken. Voor de behandeling Cryolipolyse werkt Mazehairsalon onder de naam MazeHair & Beauty. Doordat er bij Mazehairsalon gekozen wordt voor diverse verschillende diensten aan te bieden zal het ook mogelijk zijn een afspraak in te plannen voor een Cryolipolyse behandeling. MazeHair & Beauty richt zich voornamelijk op plaatselijk vetcellen verbranden en vorming van nieuwe vetcellen tegen te gaan. Dit zal ervoor zorgen dat er plaatselijk naar wens centimeters kwijtgeraakt worden. De Cryolipolyse behandeling is een mooie aanvulling naast sporten & gezonde voeding om optimaal resultaat te komen.

Prijzen

Intakebehandeling Actie €79,- t.w.v. €119,-
Losse behandeling €139,-
2 behandelingen €239,-
Pakket 3 behandelingen €299, –
Pakket 4 behandelingen €399,-
Zone Kin/Buik los Actie €119,- Per behandeling t.w.v €239,- 2 zones
Buik/Zijkant buik €119,-
Benen/Buitenkant/Binnenkant/Achterkant €119,-Bovenrug,Onderrug,Borst of overige €119,-

Hoe werkt de behandeling met TC Cryo

De medisch gecertificeerde TC Cryo vriest niet en activeert met Contrast Cryolipolyse lichaamseigen processen die het hardnekkige witte vet omzetten in energie. Tevens wordt de aanmaak van nieuwe witte vetcellen afgeremd en wordt een groot deel van de al aanwezige bruine vetcellen tijdens diezelfde behandeling verbrand! Je zult hierdoor niet alleen meerdere centimeters verliezen op de behandelde zones, het zorgt ook voor een stevigere, strakkere en gezonder uitziende huid! Uit klinisch onderzoek is gebleken dat deze methode tot 75% effectiever is dan vriezen!

Welke zone kan worden behandeld?

Omdat bij MazeHair & Beauty we werken met 2 grote wraps (1 wrap is ruim 24 bij 33 centimeter!) kunnen we vrijwel elke zone met hardnekkig wit vet behandelen. De zachte wraps passen zich namelijk aan bijna elke ronding aan, en omdat we ze kunnen splitsen zijn we zeer flexibel! Zo worden ze bijvoorbeeld langs elkaar gebruikt om de gehele buikzone inclusief lovehandles te bedekken, maar kunnen de wraps los van elkaar bijvoorbeeld ook 2 heupen of armen bedekken! Deze afbeelding geeft een goed beeld van de verschillende zones.
*Voor de onderkin wordt een kleinere wrap gebruikt

Meer informatie: https://tcclinics.nl/

Product: Redulastique

Deze gel met zijn specifiek geselecteerde ingrediënten sluit perfect aan bij de TC Cryo behandeling. Met werkzame stoffen zoals Salicylzuur, Carnitine en Cafeïne wordt het weefsel soepeler en de huid egaler en strakker! De gel is perfect voor dagelijks gebruik en verbetert bovendien het resultaat van onze Cryo behandeling!

Cryolipoyse Waarom & Voordelen:

De behandeling is ook effectief voor andere mogelijke behandeling zoals